Novaq op congres The New Builders (30 nov.)

Novaq op congres The New Builders (30 nov.)

Hoe word je een HELD (= Hoog Energieke Leidingnemende Doener, die vol vitaliteit en toewijding zelf invulling geeft aan de eigen toekomst)? Juist in de weerbarstigheid van de praktijk… Het komende congres van The New Builders sluit daarop aan. Donderdag 30 november van 15.00 - 18.30u, Gebouw055, Condorweg 1, Apeldoorn. Novaq heet u van harte welkom.

Dag van de Bouw, 20 mei 2017

Dag van de Bouw, 20 mei 2017

Op de Dag van de Bouw laten leden van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Aannemersfederatie, VNconstructeurs en NL Ingenieurs zien tot welke hoogstandjes zij in staat zijn. Zij zijn trots op hun prestaties en willen dat delen met heel Nederland op de Dag van de Bouw, op zaterdag 20 mei 2017. In Den Haag werken we samen met de Dag van de Architectuur www.dvda-denhaag.nl. De programma's van deze projecten op de Dag van de Bouw kun je vinden bij de Haagse projecten.

Nieuwe column over DMS

Nieuwe column over DMS

Documenten beheren - DMS: bij columns vindt u ons nieuwe artikel over het nut en de noodzaak van een Document Management Systeem.

Building Holland, 11 -13 april, RAI Amsterdam (1)

Building Holland, 11 -13 april, RAI Amsterdam (1)

DRIEDAAGSE INNOVATIE-EVENT; (Re)Building the Future, bouwt u al mee? Building Holland staat ook in 2017 in het teken van innovatie en vernieuwing. Dit wordt samengevat als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

Beurs Bouw & Wonen

Beurs Bouw & Wonen

Beurs Bouw&Wonen, 31 mrt t/m 1 april, Gorinchem. Op deze beurs was Novaq vertegenwoordigd. Voor meer informatie belt u met Gert Koutstaal (0653218559)

UA-92796836-1